Book Bord The Sense, Food & Cocktails

Selskapslokaler

I Foyngården ble Tønsbergs store sønn, hvalfangst pionéren Svend Foyn født i 1809. I Foyngården levde og drev han sine forretninger. Kvartalet er fra 1700 tallet og bak den moderne bryggefasaden finner man mye historie.

Book nå Book nå

THE SENSE – RESTAURANT

For mindre og større grupper er vår restaurant intim og hyggelig. Restauranten er i to etasjer med egen chambre i andre etasje.

FOYNHAGEN

Foynhagen kan bookes til lukkede selskap og passer for grupper fra 40 til 550 personer. Foyn- hagen er åpent i sommer halvåret fra 1 mai til ca 20 september. Utover å være et selskaps og eventlokale får hagen besøk av nasjonale og inter- nasjonale artister.

BAKGÅRDEN

Høsten 2017 åpnet vi første etasje i Svend Foyns tidligere forretningslokaler i Nordre Sjøbod. I his- toriske og intime omgivelser med tømmervegger, kraftige møblement passer disse lokalene fint for grupper fra 8 til 30 personer. Her kan vi lage alt fra vin, cogniac kurs til en reise tilbake til middel- alderen og viktigtiden.

THE SENSE – NIGHT

Når kvelden blir til natt glir The Sense over i bar og nattklubb. Med et stort utvalg i spennende drikke, stor cocktail meny og djèr fra inn og ut- land er stedet blitt et først valg for mange.

×
×